Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μπορούμε πλέι οφ”

“Μπορούμε πλέι οφ”

lewis

lewis

Την πεποίθησή του πως ο Κολοσσός μπορεί να μπει και στα φετινά πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κέλβιν Λιούις, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει της αυριανής (7/2) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Αναμφίβολα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες σε κάθε θέση και δεν έχει καθόλου αδύναμα σημεία, γι’ αυτό και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και σκληρά. Επίσης, διαθέτει έναν εξαιρετικό παίκτη που όλοι γνωρίζουν, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση”.

Για το που πιστεύει πως μπορεί να τερματίσει ο Κολοσσός H Hotels: “Πιστεύω πως μπορούμε να συμμετέχουμε στα playoffs και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως παίζουμε στο Βενετόκλειο για να τα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Το ελληνικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται σίγουρα στα πιο δύσκολα της Ευρώπης, όπου δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε”.

Για τον κόσμο: “Αγαπώ τον κόσμο του Κολοσσού γιατί δημιουργεί πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και όπως στα προηγούμενα ματς, έτσι και σ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό, τον περιμένω να μας στηρίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…