“Μόνο νίκη”

djordjevic1

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Τετάρτη (3/2) για το Ζάγκρεμπ, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (4/2) την Τσεντεβίτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως παραδέχθηκε ο Σέρβος τεχνικός, αλλά και ο Αντώνης Φώτσης.

“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη”, ανέφερε ο “Σάλε”.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης, τόνισε: “Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης”.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε: “Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε πολλή ενέργεια και από τις δύο ομάδες κάτι που νομίζω ότι μας έκανε καλό ώστε να βρούμε ρυθμό εν όψει του επόμενου αγώνα μας με την Τσεντεβίτα. Πρέπει να έχουμε κι εκεί ρυθμό και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πίεση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Πρέπει να τα δώσεις όλα αν θες να προκριθείς στα προημιτελικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…