Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κεντρική Επιτροπή Διασκεδαστών

Κεντρική Επιτροπή Διασκεδαστών

ked louloudia

ked-louloudia

Η ερώτηση είναι κλασική: Έχουμε πιάσει πάτο; Κατά πώς φαίνεται, μπορεί και να τρυπήσαμε τον πάτο του βαρελιού. Κι αναφέρομαι στην ΚΕΔ, την Κεντρική Επιτροπή Διασκεδαστών. Γιατί δεν πρόκειται παρά για μια παρέα, από μεσήλικες, οι οποίοι προφανώς δεν πήγαν (όταν έπρεπε) πενθήμερη εκδρομή κι έχουν μετατρέψει τις όποιες -κατά τα άλλα- σοβαρές συναντήσεις με τους διαιτητές σε ευκαιρία για να το ρίξουν έξω.

Χιούμορ διαθέτουμε, αλλά δεν αντιληφθήκαμε την ανάγκη να δούμε τα 4/5 της ΚΕΔ/ΕΟΚ, σε ένα από τα ποδήλατα που νοικιάζει ο Στέλιος Συμεωνίδης, να κάνουν σαν μαθητές που βγήκαν εκδρομή. Ακόμα κι αν έκαναν την πλάκα τους, η ανάγκη να ανεβεί στο (αν)επίσημο -και ταυτόχρονα λαθρόβιοblog τους, δεν γίνεται κατανοητή με την πρώτη ματιά.

Αλήθεια, αν οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έκαναν κάτι ανάλογο και το ανέβαζαν στο youtube, θα συμφωνούσαν; Γιατί θυμάμαι, επί παρουσίας Συμεωνίδη -άρα ήταν εξίσου ελεύθεροι οι διαιτητές (τι όχι;)- διαιτητές να τιμωρούνται επειδή έτυχε να βρίσκονται στο ίδιο ρεστοράν, που πήγε παράγοντας ομάδας. Και όχι μόνο, να μην θυμίσω τιμωρίες για μούσια, για κιλά, για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή ως μοντέλο, και άλλα όμορφα.

Επειδή, όμως, πάντα υπάρχει και η αντίθετη άποψη, μπορεί εμείς να έχουμε στείρες συντηρητικές αντιλήψεις. Εσείς, ως μέλη της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διασκεδαστών) μην πτοείστε. Μπορείτε να γυρίσετε κι άλλα επεισόδια. Να πετάτε τούρτες ο ένας στον άλλον, να μπουγελώνεστε, να πετάτε γιαούρτια, να κάνετε πατητές στη θάλασσα, να παίζετε μακριά γαϊδούρα κτλ. Α, γιατί όχι, να βγείτε και στην πίστα (εμείς πάντως… σας βγάλαμε).

Ποιος δεν θέλει να βλέπει 50άρηδες κι 60άρηδες να κάνουν σαν παιδιά δημοτικού;

Υ.Γ.: Μπορεί να λέμε για το ποδόσφαιρο, αλλά ανάλογο βίντεο από τη δική τους ΚΕΔ ακόμα δεν έχουμε δει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…