Κεντρική NBA Η τελευταία παράσταση (vids)

Η τελευταία παράσταση (vids)

kobe-bryantΔεν πρόκειται για ένα ακόμη All Star Game. Το φετινό είναι ιδιαίτερο, ξεχωριστό κι ως τέτοιο θα το χαρακτηρίζουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Ο λόγος είναι απλός. Πρόκειται για το τελευταίο All Star Game του Κόμπι Μπράιαντ!

Το τοτέμ των Λέικερς αποθεώθηκε στο “Air Canada Centre“, όπως συμβαίνει, άλλωστε, σε κάθε γήπεδο που επισκέπτεται μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

kobe-bryant-toronto

Ο “Black Mamba” ήταν 19 ετών και 170 ημερών, όταν έλαβε μέρος στο πρώτο All Star Game της καριέρας του, το 1998, στη Νέα Υόρκη. Κατέχει, μάλιστα, το ρεκόρ του νεότερου παίκτη, που έχει συμμετάσχει ποτέ σε τούτη τη γιορτή, καθώς και το ρεκόρ με τις περισσότερες κλήσεις (18) σε ό,τι αφορά στους εν ενεργεία αθλητές.

Ειρήσθω εν παρόδω, πρώτος της λίστας είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (19), με τους Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Σακίλ Ο’Νιλ να ακολουθούν (15 κι οι τρεις).

“Ευχαριστώ για τη στήριξη. Αισθάνομαι τυχερός για το γεγονός ότι παίζω το παιχνίδι που αγαπώ” τόνισε ο 37χρονος σούπερ σταρ ενώπιον του κοινού στο Τορόντο.

Η είσοδος κι η αποθέωση

Προβλήθηκε, δε, βίντεο-αφιέρωμα, με τον Μάτζικ Τζόνσον να παίρνει τον λόγο

Ο Κόμπι ανταμείβει το κοινό, πραγματοποιώντας μια από τις χαρακτηριστικότερες κινήσεις του

Αποθεώθηκε, φυσικά, και λίγο πριν από τέλος της αναμέτρησης  

 

Farewell, Kobe Bryant#NBAAllStarTO

Δημοσιεύτηκε από NBA on TNT στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…