Κεντρική Basket League Άρης “Η Αρμάνι θα φθάσει μέχρι το τέλος” (vid)

“Η Αρμάνι θα φθάσει μέχρι το τέλος” (vid)

dimitris priftis

dimitris-priftisΟ Άρης υποδέχεται, αύριο (10/02, 19:00), την Αρμάνι, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Last-32 του Γιούροκαπ. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μάλιστα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσεχή αντίπαλο των “κιτρινόμαυρων”, τονίζοντας πως η ομάδα του Μιλάνου, αν δεν κατακτήσει το τρόπαιο, θα φθάσει σίγουρα μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια της Media Day:

“Περιμένουμε, σήμερα, ένα αποτέλεσμα για το αν θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Ίσως να μην έχει βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, αλλά η προηγούμενη αναμέτρηση μας πλήγωσε πάρα πολύ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πρόκειται, βέβαια, για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ απαιτητικό ματς. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο Γιούροκαπ. Πιστεύω, δε, ότι αν δεν το κατακτήσει, θα φτάσει πολύ μακριά, μέχρι το τέλος“.

Για την προετοιμασία της ομάδας του: “Δεν κάναμε τίποτε διαφορετικό. Η καθημερινότητα δεν αλλάζει, γιατί αυτή τη διαδικασία βιώνει η ομάδα κάθε τρεις ημέρες. Θέλουμε να παίξουμε καλά. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδό μας, θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε“.

Αναφορικά με το ρόστερ της Αρμάνι: “Ο Τζεντίλε είναι διαφορετικός παίκτης. Ο Σάντερς είναι πολύ δυνατός παίκτης, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κι ο Καλνιέτις είναι καλός δημιουργός, καλός στη διείσδυση, όπως κι έμπειρος. Το θέμα είναι η εκτέλεση του πλάνου μέσα στο γήπεδο”.

Σχετικά, τέλος, με την κοπή της πίτας“Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη οικογένεια και τους χρειάζεται όλους. Κι αυτούς που βοήθησαν στο παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό ότι η τωρινή διοίκηση το εκτιμά αυτό κι αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, γιατί κανείς δεν περισσεύει από την προσπάθεια του Άρη, όσο ισχυρή οικονομικά κι αν είναι η νυν διοίκηση. Η οικογένεια του Άρη πρέπει να είναι συμπαγής και ενωμένη“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…