Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Γνώρισε το… ίνδαλμα (pics)

Γνώρισε το… ίνδαλμα (pics)

paok prelevic tatouaz11

paok-prelevic-tatouaz11

Σας είχαμε γράψει πριν ένα μήνα για μία πολύ ιδιαίτερη και όμορφη ιστορία σχετικά με τον ΠΑΟΚ και ένα τατουάζ φίλου της ομάδας. Ο Γιάννης, είχε κάνει τατουάζ μία σκηνή με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, όταν ο τελευταίος έβαλε τα κλάματα μπροστά στην “τραγωδία με την Ρεάλ Μαδρίτης (στον αγώνα με τον περιβόητο λάθος του Φασούλα). Ήταν μία ιστορία που συγκίνησε πολλούς και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτσι, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά”, έψαξαν και βρήκαν τον πιστό φίλο της ομάδας και του έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσει και να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του αθλητή. Ταυτόχρονα πήρε και αυτόγραφο του Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας λέγοντας για τον τελικό του 1992 στην Ναντ: “Είχα πάει για ύπνο εκείνο το βράδυ κλαίγοντας (ήμουν 9 χρονών). Όπως ο Μπάνε. Την χρονιά του πρωταθλήματος είχα δει το πρώτο μου παιχνίδι μπάσκετ, ήταν ένας αγώνας με το Παγκράτι στο Παλέ. Έτσι ήμασταν πάντα. Κοντά στις μεγάλες μας στιγμές και τις επιτυχίες, είχαμε και μεγάλες πίκρες και απογοητεύσεις“.

Φυσικά, μίλησε και για το τατουάζ του, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: “Ήθελα καιρό να κάνω ένα τατουάζ με τον Μπάνε και στο μυαλό μου είχα τρεις συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Εκείνο με τα χέρια ψηλά και τις γροθιές σφιγμένες να αποχωρεί από το ΣΕΦ μετά τη νίκη μας με 77-76 επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της σεζόν 1995-96, την πανηγυρική αμέσως μετά το τρίποντο που πέτυχε από το κέντρο στο παιχνίδι με τον Άρη στο 99-96 και αυτήν που τελικά έκανα από τον τελικό της Ναντ. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι αυτή η φωτογραφία. Πολλές πίκρες, αλλά εμείς συνεχίζουμε. Για μένα είναι η πιο εμβληματική φωτογραφία για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Το τατουάζ το έκανα μάλιστα στις 29/12, την επομένη του αγώνα με τον Φάρο. Τότε είχε κλειστεί το ραντεβού και τελικά, παρά την πίκρα δεν το ανέβαλα, αλλά το έκανα κι ας χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες δικής μου υπομονής και προσεκτικής δουλειάς από τον Γιάννη Άγιο από το στούντιο Tattooligans“.

paok-prelevic-tatouaz12

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …