Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εν αρχή ην η άμυνα”

“Εν αρχή ην η άμυνα”

fotsis hunter olympiakos panathinaikos

fotsis-hunter-olympiakos-panathinaikos

Στον υψηλό δείκτη δυσκολίας της αυριανής (12/02) αναμέτρησης με την Εφές, στάθηκε και ο Αντώνης Φώτσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής media day του Παναθηναϊκού. Ο πολύπειρος φόργουορντ εξήγησε πως άπαντες πρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα και ξεκαθάρισα πως η άμυνα αποτελεί το εφαλτήριο για τη νίκη.

“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου, είναι στην έδρα μας και για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να κερδίσουμε. Η αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και εμείς θα πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας” ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να καταλήξει:

“Σίγουρα και αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αλλά δεν είναι μόνο η άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε φάση, για κάθε μπάλα, για κάθε διεκδίκηση. Και στο τέλος θα πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας”.

“Όποιος το θέλει περισσότερο”
Mpochoridis-Mpoxoridis-Mpohoridis-Bochoridis-Boxoridis-Bohoridis-Panathinaikos

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Η Εφές είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες με χρόνια στην Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό για να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης και για να γίνει αυτό, μετά την εκτός έδρας νίκη που κάναμε, να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα και η Εφές και εμείς. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που το θέλει πιο πολύ μες στο γήπεδο. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά για να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…