Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ευχαριστημένος, αλλά εκνευρίστηκα στο τέλος”

“Ευχαριστημένος, αλλά εκνευρίστηκα στο τέλος”

zdovc jure

zdovc_jureΗ ΑΕΚ πέρασε σαν “σίφουνας” από την Περιβόλα, συντρίβοντας 82-63 τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Γιούρι Ζντοβτς, έτσι, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και, κυρίως, από την ανασταλτική λειτουργία. Εκνευρίστηκε, όμως, προς το τέλος εξαιτίας της χαλάρωσης, όταν όλα είχαν κριθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Χάσαμε τον έλεγχο στην άμυνα κι αυτό με εκνεύρισε στο τέλος, ωστόσο, πρέπει να παραδεχθώ πως για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετική άμυνα κι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κερδίσαμε δίκαια κι είχαμε τον έλεγχο, χάρη στην άμυνά μας.

Ο Απόλλων έχει πολύ ταλαντούχα ομάδα, αλλά τους μελετήσαμε καλά και, επιπλέον, είχαμε δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση από αυτούς, όπως και μεγαλύτερο ρόστερ για να διαχειριστούμε την κούραση. Δεν περιμέναμε να έχουμε μια τόσο εύκολη νίκη”.

Για την πρώτη εμφάνιση του Τορίν Γκριν: “Έχει εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει στη θέση του άσου. Η πρώτη του δουλειά είναι η άμυνα, μας βοηθάει επιθετικά με το σουτ του. Αν κάνει δουλειά στην άμυνα, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα που είχαμε στη θέση “1” βελτιώθηκε με τον Νώντα Παπαντωνίου και τον Δημήτρη Κατσίβελη. Εάν συνεχίσει έτσι, θα έχει περισσότερα λεπτά”.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Κατσίβελη: “Τα πρώτα νέα δεν είναι άσχημα. Χτυπήθηκε στο κόκκαλο. Σχετικά καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Θα έχουμε νέα αύριο, εντούτοις, δεν φαίνεται να έχει κάτι σημαντικό κι είναι θετικό, γιατί είναι σημαντικός για εμάς”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…