Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Απόλυτα δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ”

“Απόλυτα δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ”

Kostas

Kostas MexasΟ Απόλλων Πατρών δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και -μοιραία- γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΚ. Ο Κώστας Μέξας, έτσι, χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την επικράτηση των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνιση. Έκαναν την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση. Ήρθαν συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και τα κατάφεραν. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και κέρδισαν απόλυτα δίκαια. Η διαφορά μας κολακεύει. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα δύο ματς σε τρεις μέρες, αλλά θα πρέπει να δούμε τα λάθη μέχρι το ’25.

Να δούμε τι έχουμε κάνει τόσο πολύ λάθος. Κάποιες φορές πήγαμε πολύ ατομικά και στην άμυνα δεν πήγαμε όπως θα έπρεπε. Μας κέρδισε απόλυτα δίκαια η ΑΕΚ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε, για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας.

Ήταν μια εμπειρία για όλους μας κι η ΑΕΚ είχε δύο μέρες ξεκούραση, που αυτό έπαιξε ρόλο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά, για να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Όλες τις ομάδες τις επηρεάζουν τα διαδοχικά ματς, ειδικά με ομάδες καλύτερες και με μεγαλύτερο ρόστερ. Αυτό είναι το πρόγραμμα κι οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση“.

Για τα “μαθηματικά” της ομάδας: “Τα δικά μου δεν έχουν αλλάξει. Θέλουμε να σωθεί η ομάδα. Βλέπετε πώς είναι το πρόγραμμα, βλέπετε τα αποτελέσματα των άλλων. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον Ντίλαρντ: “Ο Ντίλαρντ κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, με εξαίρεση την Παρασκευή. Αναμένουμε. Ελπίζουμε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση. Είμαστε στον “αέρα” με τον Ντίλαρντ“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…