Τραπέζι 300 ετών!

Τραπέζι 300 ετών! - Γιώργος Κογκαλίδης

trapezi-palio

Στην ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός στρέφεται -με εξαιρετικά κομψό τρόπο- (και) κατά της γραμματείας. :”… Είδαμε το πώς σε 0,9 δευτερόλεπτα μπορούν να συμβούν δύο φάσεις και μάλιστα έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων” σημειώθηκε στην ανακοίνωση των “πράσινων“.

Η αλήθεια είναι πως το… τραπέζι στο ΟΑΚΑ (στον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός) δεν λειτούργησε με τρόπο, που θα τον λέγαμε ιδανικό. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην τελευταία φάση, όπου τα εννέα δέκατα του δευτερολέπτου έφτασαν όχι μόνο για ριμπάουντ και σουτ (!), αλλά και για την παρασκευή εσπρέσο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι διαιτητές διόρθωσαν λάθος ανανέωση, σε σουτ του Κούπερ. Συμβαίνουν αυτά, αν και οι Κριτές που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ ήταν εκ των κορυφαίων και με τεράστια εμπειρία. Άλλωστε, αν μετρήσαμε σωστά, το άθροισμα ηλικίας του τραπεζιού ήταν άνω των 300 ετών (ο νεότερος ήταν γύρω στα 40).

Βεβαίως, όλα αυτά έχουν σχετική αξία, καθώς το τελευταίο σουτ (εκπρόθεσμο) δεν βρήκε στόχο. Φανταστείτε τί θα είχε συμβεί αν η μπάλα έπεφτε στο καλάθι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…