Κεντρική NBA Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπλατ
NBA

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπλατ

blatt parousiasi cavs

blatt-parousiasi-cavs

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Καβαλίερς, εδώ και λίγη ώρα, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Τάιρον Λου να τον αντικαθιστά και να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας ως πρώτος προπονητής. Άλλωστε, η επιρροή του στα αποδυτήρια των “ιπποτών” ήταν εμφανώς μεγαλύτερη από ότι του πρώην προπονητή της Μακάμπι, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό σε όσα τον συμβούλευε ο assistant παρά ο head coach του.

Παρ’ όλα αυτά, ο “Βασιλιάς” δεν είχε καμία ανάμειξη με την απομάκρυνση του Μπλατ, απόφαση η οποία πάρθηκε αποκλειστικά από τον Τζένεραλ Μάνατζερ, Ντέιβιντ Γκρίφιν, όπως ξεκαθαρίσει και το ESPN επικαλούμενο πηγές του.

Ο Μπλατ, όμως, δεν είναι τίποτα λιγότερο από ικανοποιημένος και υπερήφανος από την πορεία του στους “Καβς“, όπως επεσήμανε μέσω δήλωσης του, σπεύδοντας να ευχαριστήσει άπαντες για

“Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα ως πρώτος προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νταν Γκίλμπερτ και τον Ντέιβιντ Γκρίφιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είναι τιμή μου που εργάστηκα με ένα εκπληκτικό group παικτών όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, o Κάιρι Έρβινγκ, o Κέβιν Λαβ και όλο αυτό το ρόστερ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ. Αισθάνομαι υποχρεωμένος απέναντί τους για τον επαγγελματισμό που έδειξαν, τη σκληρή δουλειά, την τιμιότητα και την φιλία. Είμαι περήφανος γι’ αυτά που πετύχαμε από τη μέρα που έγινα ο προπονητής της ομάδας και εύχομαι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς τα καλύτερα τόσο φέτος, όσο και στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…