Κεντρική Basket League Άρης Στο προσκήνιο ο Νέιμικ

Στο προσκήνιο ο Νέιμικ

droo naymick aris

droo-naymick-aris

Ο Άρης συνεχίζει να χτενίζει την αγορά για την απόκτηση ψηλού, μιας και αποτελεί μία από τις αδύναμες θέσεις της ομάδας. Ήδη σας ενημερώσαμε από χθες (20/01) για την κίνηση των “κιτρινόμαυρων” για την απόκτηση του Εστεμπάν Μπατίστα και όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ένα νέο όνομα προέκυψε όσον αφορά την ενίσχυση στη θέση “5“. Ή μάλλον όχι και τόσο… νέο. Βλέπεται, οι άνθρωποι του Άρη έκαναν κρούση στον Ντρου Νέιμικ που αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου, οι “κιτρινόμαυροι” ήρθαν σε επαφή τόσο με τον αθλητή, όσο και με τον ατζέντη του σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του 30χρονου σέντερ στο “θεό του πολέμου” μόνο όμως για τους αγώνες του Eurocup.

Ο λόγος που αναφέρονται μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι επειδή ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής “πιάνει” θέση ξένου και τη στιγμή αυτή δεν υπάρχει τέτοια άδεια στο ρόστερ. Ο Νέιμικ δεν ήταν αρνητικός και οι εξελίξεις (και) σε αυτήν την υπόθεση αναμένονται σύντομα μιας και ο Άρης επιθυμεί να “κλείσει” το θέμα του ψηλού γρήγορα για να δηλώσει τον εκλεκτό στη λίστα του Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…