Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή”

“Θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Πολυ σημαντική, χαρακτήρισε ο Χρήστος Σερέλης τη νίκη που σημείωσε το Λαύριο απέναντι στον Κόροιβο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόουτς της νεοφώτιστης ομάδας ανέφερε, πως είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα και πως ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι, ενώ τόνισε, πως θα δώσουν ότι περισσότερο μπορούν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, την θέλαμε πάρα πολύ και φάνηκε και μέσα στο γήπεδο, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει πολύ καλά αποτελέσματα εκτός έδρας, πηγαίνει όλα τα παιχνίδια σε κλειστά σκορ, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο έχει πολύ καλό προπονητή.

Νομίζω πως το πιο σημαντικό ήταν αυτό που είπε και ο κόουτς πριν λίγο ότι ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ γιατί ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για εμάς. Ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά όταν στην άμυνα κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, στην επίθεση είναι πάντα λίγο πιο εύκολο, δεν είναι εύκολο ακόμα και στην έδρα σου να κερδίζεις μόνο από την επίθεση ειδικά από ομάδες σαν την δική μας.

Είχαμε λίγο άγχος λίγο νευρικότητα στην αρχή διότι προερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες όταν χάνεις λογικό είναι η αυτοπεποίθηση να μειώνεται, νομίζω όμως ότι σιγά σιγά επειδή γεμίζουμε και σαν ομάδα με την έλευση του Κέσελ, του Χάμιλτον και με την επιστροφή σιγά σιγά του Τζαμάλ που ήταν πάρα πολύ σημαντικός για εμάς, θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος στα 8-9 παιχνίδια και θα στοχεύσουμε και θεωρώ ότι θα δώσουμε ότι μπορούμε παραπάνω για να μείνουμε στην κατηγορία“.

Ο Ντεμάριους Μπολντς από την πλευρά του ανέφερε: “Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά σήμερα, παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, μπορεί για 35 ναι, αλλά δεν είχαμε τόση μεγάλη διάρκεια. Προσπαθούμε να γίνουμε ξανά ομάδα γιατί έχουμε καινούργια παιδιά στην ομάδα όπως και εγώ.

Πιστεύω στην συνέχεια αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς χρειαζόμασταν το παιχνίδι οπωσδήποτε, είχαμε 20 ασίστ μοιράσαμε πολύ καλά το παιχνίδι στην επίθεση με μόνο 12 λάθη, ήταν πολύ καλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και στην συνέχεια.
Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, εννοείτε πως ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πετύχουμε την νίκη με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κόσμος σήμερα ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …