Κεντρική Ασίστ Shadow Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Ρίβερς (vid)

Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Ρίβερς (vid)

rivers

rivers

Στον “αγώνα ζωής” που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης, θέλησε να λάβει μέρος με τον δικό του τρόπο και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς.

Μέσα από το λογαριασμό του “Charity Idols” στο Instagram, ο Ρίβερς τάχθηκε στο πλευρό του Κυζερίδη, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του αθλητισμού συνεχίζεται ασταμάτητα. Η υπόθεση του Νίκου Κυζερίδη έφτασε στα αυτιά του παλαίμαχου Αμερικανού σταρ του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος μέσω του συνεργάτη του κυρίου Θέμη Καρβουντζή, επικοινώνησε μαζί μας για να προσφέρει με την σειρά του, ένα πόλο tshirt του Ολυμπιακού υπογεγραμμένο από την πρώτη μέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα, ένα ζευγάρι φορεμένα παπούτσια του υπογεγραμμένα, αλλά και μια άυλη δημοπρασία, που θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να βγούνε έξω για γεύμα μαζί του και να τον γνωρίσουνε από κοντά. Δείτε το σχετικό βίντεο που μας έστειλε! Όλα αυτά πολύ σύντομα στο www.charityidols.gr “Solidarity 4 Ever” #nikoskyzeridis #davidrivers #olympiakosbc #charityidols #happycharity #solidarity4ever

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…