Κεντρική Διεθνή Νίκες για Μπουρούση – Κατσικάρη

Νίκες για Μπουρούση – Κατσικάρη

Giannis Mpourousis Bourousis Lamporal

Giannis Mpourousis-Bourousis-Lamporal

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της Λαμποράλ Κούτσα από την έδρα της Χοβεντούτ, την οποία διέλυσε με 89-68. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν προβάλλουν αντιστάσεις μόνο κατά την πρώτη περίοδο.

Πέντε παίκτες των Βάσκων είχαν διψήφια επιθετική συγκομιδή, προεξάρχοντος του Ντάριους Άνταμς, των 20 πόντων, και με τον Γιάννη Μπουρούση να έχει 11 πόντους (2/5 διπ.-1/4 τρ.-4/6 βολές), 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Από τη Χοβεντούτ, διακριθείς ήταν ο Μπράντον Πολ με 15 πόντους.

“Ρολάρει” η Μούρθια
katsikaris-murcia

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Μούρθια, επικρατώντας της Εστουδιάντες με 83-70, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Liga Endesa, και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 7-9. Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη ήταν εξ αρχής σε θέση οδηγού και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν τη νίκη με αξιώσεις έως το τέλος.

Ο Βίτορ Μπενίτε αποτέλεσε το “πρώτο βιολί” με 19 πόντους, και οι Κάρλος Καμπέθας, Αουγκούστο Λίμα ακολούθησαν με 16 και 15, αντιστοίχως. Εκ της Εστουδιάντες, ξεχώρισαν οι Χάιμε Φερνάντεθ και Χουάν Ερνανγκόμεθ, με 13 και 12 πόντους.

 

28-0 and counting…
valencia

H αρμάδα του Πέντρο Μαρτίνεθ δεν ανακόπτεται με τίποτα, προσθέτοντας ακόμα ένα “θύμα” στο μυθικό σερί που τρέχει. Η Βαλένθια νίκησε και την Σαραγόσα, με 81-74, και αύξησε το απόλυτο της, σε πρωτάθλημα (16-0) και Γιούροκαπ (12-0), στο 28-0!

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ηγήθηκε των “πορτοκαλί” με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τους Σαν Εμετέριο και Τζον Σούρνα να τον πλαισιώνουν, έχοντας 12 πόντους, έκαστος. Εκ των φιλοξενουμένων, διακρίθηκαν οι Ρόμπιν Μπενζίνγκ και Νέιτ Λίνχαρτ, με 14 και 13 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…