Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δώσουμε ότι έχουμε”

“Να δώσουμε ότι έχουμε”

mpoutskos markopoulos

mpoutskos-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (12/1, 19:00) τη Λιμόζ για τη δεύτερη αγωνιστική των Last 32 του Eurocup. Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος ανέλυσε στο paokbc.gr την αντίπαλο της ομάδας και τόνισε, πως μόνο η νίκη θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Επόμενος αντίπαλος μας στη φάση των “32” του Eurocup είναι η Λιμόζ, ένα μεγάλο club, μία βαριά φανέλα του Eυρωπαϊκού μπάσκετ. Η Λιμόζ έρχεται στο “Παλατάκι” με νέο προπονητή και μία πολύ ποιοτική προσθήκη, τον πολύπειρο McCalebb, έναν παίκτη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ευρωλίγκα με τις δημιουργίες του στο transition. Είναι ο πρώτος αγώνας μέσα στο σπίτι μας και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Ειδικότερα μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας η νίκη θα κρατήσει το όνειρο ζωντανό.

Η Λιμοζ είναι μία ομάδα με εμπειρία και πολύ ταλέντο, αλλά λόγω της συνύπαρξης πολλών παικτών που θέλουν να παράγουν σκορ έχουν δυσκολευτεί να βρουν τη χημεία τους και η μέχρι τώρα πορεία τους δεν είναι η επιθυμητή. Στην περιφέρεια δεσπόζει ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της Ευρώπης ο Westrerman, που μαζί με τον Schaffartzik, o οποίος μπορεί να σουτάρει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, συνιστούν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο. Επίσης οι δεινοί σουτέρ Gatens και Diawara, ο Boungou-Colo ένας παίκτης που αποτέλεσε το μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας στα forwards τα τελευταία χρόνια και ο γνώριμός μας από το πέρασμα στην Ελλάδα, Daniels μπορούν στη βραδιά τους να αλλάξουν το μομέντουμ ενός αγώνα.

Μέσα στη ρακέτα ο Traore δίνει ποιότητα με το all around παιχνίδι του ενώ οι Zerbo και Camara δίνουν μέγεθος και σκληράδα κάτω από τα καλάθια.

Ωστόσο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε έναν καλό φίλο, έναν σπουδαίο παίκτη που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας, ένα δικό μας παιδί, τον Mark Payne. Τον καλωσορίζουμε, αλλά πρέπει να τον στεναχωρήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…