“Μπάσκετ είναι”

pao diamantidis

pao-diamantidis

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κρατάει τη νίκη, τονίζοντας, όμως, πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά.

“Στο Top 16 δεν υπάρχουν υποδεέστερες ομάδες. Αν δεν παίξεις καλά θα χάσεις. Έχουμε κάνει αρκετά βήματα σε σχέση με τον πρώτο γύρο και θα βελτιωθούμε κι άλλο. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας.

Είναι ένα παζλ, που πρέπει να βελτιώνουμε κομμάτι – κομμάτι. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι, για να κερδίζουμε εύκολα, αλλά μπάσκετ είναι, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα τέλεια.
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε διαφορά 7-9 πόντων που δεν την κρατήσαμε. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, αλλά από δικά μας λάθη και κακές επιλογές δεν ανοίξαμε τη διαφορά”, ανέφερε αρχικά ο “3D” και πρόσθεσε:

”Ο Φελντέιν έβαλε μεγάλο σουτ, αλλά μέχρι τότε υπήρχαν παιδιά που πάλεψαν. Είναι μία σημαντική νίκη, την κρατάμε. Η ομάδα ήταν νευρική, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να το πάρουμε. Συνεχίζουμε και πάμε για το επόμενο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…