Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Με “αύρα” Λαμπρόπουλου

Με “αύρα” Λαμπρόπουλου

labropoulos dillard meier apollon

labropoulos-dillard-meier-apollon

Ο Απόλλωνας Πάτρας επιβλήθηκε των Τρικάλων, με 83-77, και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο της Α1. Έναν γύρο που ξεκίνησε καταστροφικά και ο υποβιβασμός έμοιαζε αναπόφευκτος, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ανατράπηκε, με την έλευση του Κώστα Μέξα, ο οποίος “ανέστησε” την ομάδα και κατάφερε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Πλέον, οι Πατρινοί φαντάζει πως θα κατακτήσουν μια εύκολη παραμονή.

Οι παίκτες που ήρθαν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα τεχνικό αποδείχθηκαν “λίρα εκατό”. Χθες, ακόμη ένας νεοφερμένος έβγαλε “ασπρόσωπο” τον προπονητή του. Ο λόγος για τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Αρκαδικό και μέσα σε λίγες ημέρες συμφώνησε με τον Απόλλωνα, συνεισφέροντας καθοριστικά με το “καλημέρα”.

Αποτέλεσε τον κορυφαίο του αγώνα, έχοντας 18 πόντους (5/7 διπ.-8/13 τρ.), 9 ριμπάουντ κι από μια ασίστ, μπλοκ και κλέψιμο, σε 18:41 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του φέτος και δημιουργεί απορίες, αναφορικά με τον λόγο που οι Αρκάδες επέλεξαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Οι Πατρινοί κινήθηκαν αστραπιαία για να τον “κλείσουν” και αυτός τους δικαίωσε, στην πρώτη του εμφάνιση. Μένει, φυσικά, να δούμε πως θα συνεχίσει.

Ο Μέξας εξήγησε πως ο Λαμπρόπουλοςέχει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του που μας έλειπαν” και από ότι φαίνεται μπορεί να τα καλύψει. Μαζί με τους εκπληκτικούς Κέβιν Ντίλαρντ (16π.-6ρ.-6ασ.), Ντέβον Σάντλερ (16π.-5ρ.), Δημήτρη Βεργίνη (13π.-2ασ.) καθώς και τον -μέτριο χθες- Τόνι Μέιερ (8π.-8ρ.) θα αποτελέσουν τους “ακρογωνιαίους λίθους” της πορείας του Απόλλωνα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…