“Ματς δύο όψεων”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-KolossosΟ Άρης Λυκογιάννης έστησε αρκετά καλά την ομάδα του εναντίον του Ολυμπιακού. Κόντραρε τους Πρωταθλητές για ένα ημίχρονο, όμως στην συνέχεια έχασε την επαφή με το σκορ. Ο τεχνικός των “θαλασσί” χαρακτήρισε την αναμέτρηση “παιχνίδι με δύο όψεις”.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Το ματς έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ, προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι του, διαβάσαμε καλά τις φάσεις και μείναμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Ηταν λίγο δύσκολο για τους παίκτες μου να προσαρμοστούν και να διαβάσουν τέτοιου είδους άμυνες. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια τώρα για το ματς με το Ρέθυμνο.”

Για λογαριασμό των παικτών του Κολοσσού μίλησε ο Χρήστος Σαλούστρος: “Προετοιμαστήκαμε για το ματς με τον Ολυμπιακό όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που προερχόταν από μια κακή ήττα θα αντιδρούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να αδειάζουμε από ενέργεια, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και το πληρώσαμε. Από αύριο ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τη δύσκολη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…