Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Οικογένεια στα δύσκολα

Οικογένεια στα δύσκολα

lavrio laurio geuma

lavrio-laurio-geuma

Το Λαύριο προσπαθεί να ξεπεράσει το… σοκ με την Κηφισιά. Πρόκειται για άλλη μία δύσκολη στιγμή των νεοφώτιστων μέσα στη χρονιά που διανύουμε, η οποία όμως συσπείρωσε την ομάδα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσαν, η διοίκηση της ομάδας, παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα, αποδεικνύοντας ότι τα δύσκολα τους ενώνουν, παρά τους χωρίζουν.

Αναλυτικά:
“Στο Λαύριο αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες σαν οικογένεια. Και τις ξεπερνούν. Η διοίκηση της ΚΑΕ- όπως και μετά τη βαριά ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό- παρέθεσε δείπνο, το βράδυ της Τρίτης (19/01), σε όλη την ομάδα αλλά και στις οικογένειες των αθλητών, με στόχο να μετατρέψει την αγανάκτηση από τις κωμικοτραγικές εξελίξεις αναφορικά στο ματς με τη Ν. Κηφισιά σε επιπλέον κίνητρο εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Λαυριώτες είναι αποφασισμένοι, περισσότερο από ποτέ, να τα δώσουν όλα ώστε- ανεξαρτήτως με το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνα για το ματς της Κηφισιάς- στο τέλος της σεζόν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φυσικά ο κόσμος να πανηγυρίσουν την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …