Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Δείξτε το μπόι σας απέναντι στην ΕΟΚ

Δείξτε το μπόι σας απέναντι στην ΕΟΚ

godas

godas

Το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, ο ΣΕΔΚΑ (σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κριτών), πραγματοποιεί χορό στην “Ιερά Οδό” (Πάριος, Ασλανίδου, Σταβέντο) και η νέα διοίκηση έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Εξαιρετική πρωτοβουλία και μακάρι να δραστηριοποιηθεί έντονα σε όλα τα επίπεδα, ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος Διαιτητών της χώρας.

Η τιμή είναι 30 ευρώ (ακριβή), ενώ θα διεξαχθεί και λαχειοφόρος αγορά (5 ευρώ ο λαχνός). Με απόφαση του Δ.Σ του Συνδέσμου, ο ελάχιστος αριθμός λαχνών που θα σου δοθεί στους ενεργούς διαιτητές είναι έξι, ενώ στους μη ενεργούς τέσσερις, ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Το σκεπτικό είναι πως με μικρή προσπάθεια καθένας εκ των διαιτητών μπορεί να διαθέσει τους λαχνούς και η μη διάθεση τους δείχνει αδιαφορία, κάτι που ΔΕΝ μπορεί να γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση.

Ως ένα βαθμό θα συμφωνήσουμε. Καθένας πρέπει να ενεργοποιηθεί στα του συνδέσμου του, όμως αυτό δεν γίνεται με “διατάγματα“, αλλά με ευαισθητοποίηση και διάθεση προσφοράς. Και θα έλεγα πως σημαντικότερο για τη νέα διοίκηση είναι η διεκδίκηση των οφειλομένων προς τους διαιτητές, παρά να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

Όταν απέναντι στους διαιτητές – μέλη υπάρχει “μηδενική ανοχή” και την ίδια στιγμή δεν γίνεται κίνηση διεκδίκησης των χρημάτων, μοιάζει η νέα ηγεσία να καταπίνει την καμήλα και να διυλίζει το κουνούπι. Θα έπρεπε να ΜΗΝ είναι αποδεκτή η καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλομένων. Και δεν μιλάμε για… πεντάευρα.

Από την άλλη, δεν είναι λογικό να υποχρεώνεται κάθε διαιτητής (ενεργός) να πουλήσει έξι λαχνούς, ή να χρεωθεί 30 ευρώ, επειδή έτσι αποφάσισε το νέο Δ.Σ. Κάποια στιγμή ας επωμιστούν τα βάρη αυτοί που έχουν την ευθύνη για την όποια οικονομική δυσπραγία και κάποια στιγμή ας αποφασίσουν οι διοικήσεις να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στις Ενώσεις και την ΕΟΚ. Όχι μόνο στους δύσμοιρους διαιτητές…

Ερώτηση: Η ίδια υποχρέωση προκύπτει και για τους Κριτές; Γιατί (λογικά) τα έσοδα θα μοιραστούν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…