Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Δίμηνος αποκλεισμός

Δίμηνος αποκλεισμός

merika tasos skka

merika-tasos-skka

Πριν απ’ όλα θέλω να σημειώσω ότι (κατά την ταπεινή μου άποψη) ο Τάσος Αναστασόπουλος είναι εκ των κορυφαίων Κριτών της χώρας και δεύτερον ότι (γενικά) δεν είμαι φαν των αποκλεισμών. Από εκεί και πέρα το Δ.Σ. του ΣΚΚΑ αποφάσισε “την τιμωρία του χρονομέτρη του αγώνα Τάσου Αναστασόπουλου με δύο μήνες αποκλεισμό από τους πίνακες αξιολόγησης όλων των Εθνικών Κατηγοριών”.

Είναι ο Κριτής που έκανε το λάθος στο χρονόμετρο, στην τελευταία φάση του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Όντας μέλος του Δ.Σ. (Αντιπρόεδρος) μοιάζει να δέχθηκε πιο ήπια τιμωρία, σε σχέση με τον Κριτή στην Κηφισιά, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δύο μήνες αποκλεισμό από τους πίνακες αξιολόγησης όλων των Εθνικών Κατηγοριών, αλλά κι έναν χρόνο εκτός Α1.

Έθεσα εξ αρχής τις προσωπικές μου αντιλήψεις, όμως η διαφορά στην ποινή, σε συνδυασμό με τη θέση του ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μοιάζουν σαν να “Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει“. Η “τιμωρία” του 65χρονου Κριτή είναι η ελάχιστη δυνατή, όμως αυτό που πρέπει να τεθεί επί τάπητος είναι το αίσθημα ίσης αντιμετώπισης από την πλευρά του προεδρείου προς όλους…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…