Κεντρική Διεθνή Διαστημικός Μπουρούσης

Διαστημικός Μπουρούσης

bourousis laboral

bourousis-laboral

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ίσως ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά. Ο διεθνής Έλληνας ψηλός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα, οδηγώντας την από νίκη σε νίκη σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Οι Βάσκοι επικράτησαν εντός έδρας της Ανδόρα με 95-83, με τον Μπουρούση να μετράει 26 πόντους (6/6 βολές, 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, κάνοντας κοινώς τα πάντα στο παρκέ.

Τη νίκη πανηγύρισε και ο Γιώργος Μπόγρης στην 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς η Μπιλμπάο επιβλήθηκε της Ομπραντόιρο με 88-83, με τον Έλληνα σέντερ να έχει 4 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Αντίθετα με τους δύο Έλληνες παίκτες, ο Φώτης Κατσικάρης δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς η Μούρθια ηττήθηκε εκτός έδρας στο φινάλε από την Τενερίφη με 70-69. Η ομάδα του Έλληνα προπονητή δεν θα βρίσκεται στο Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top 16, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπέρασε το σοκ της εντός έδρας μεσοβδόμαδης ήττας από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας εντός έδρας της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Μάλαγα, με 85-80. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κάρολ με 19 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μια νίκη από το Final Four Η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 απέναντι στ…