Κεντρική Ασίστ Η γωνιά του κόουτς Aντιφατικά συναισθήματα και… David Bowie

Aντιφατικά συναισθήματα και… David Bowie

paok aris

paok-aris

galanis-dimitrisΤο επίπεδο, όσο προχωρούν οι αγώνες ανεβαίνει, υπάρχουν όμιλοι όπου ο δείκτης δυσκολίας είναι μεγάλος και οι καλές ομάδες είναι αυτές που αντιδρούν.

Στη πόλη μου τα συναισθήματα είναι αντιφατικά. Ο ΠΑΟΚ βρήκε μπροστά του μία ανύπαρκτη ομάδα και ο αγαπητός κατ’ άλλα Μπιλμπά, πρέπει να καταλάβει έστω και ως υπηρεσιακός ότι η pροπονητική είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το playing. Ο ΠΑΟΚ τώρα με θετική διάθεση περιμένει το Σάββατο την ΑΕΚ και τη Τετάρτη την Oldenburg..

O Άρης είχε μία κακή βραδιά, που κάθε ομάδα δικαιούται να έχει. Απλά, τα αίτια της είχαν προβλεφθεί, καθώς ένα limited roster που έκανε την υπέρβαση του, δε γίνεται να ξεζουμίζεται και δεν μεταφέρεσαι σε άλλο επίπεδο με “συναισθηματικές” ομάδες. Τώρα θα πρέπει να διαχειριστεί μία δύσκολη εβδομάδα με Παναθηναϊκό και Αlba εκτός.

Οι όμιλοι πήραν φωτιά. Η Neptunas μετά από τη σφαλιάρα του Άρη,ισοπέδωσε την Alba, η Venezia έκανε σπουδαίο διπλό στη Πολωνία και η Banvit νίκησε στο Bilbao μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Γενικά, παρατηρείται ανταγωνισμός, ομάδες που δεν παίζουν καλά χάνουν, παίκτες και προπονητές αναδεικνύονται. Αυτό συμβαίνει,όταν ακολουθείται μία προοδευτική διαδικασία βελτίωσης και του basketball και του promotion του.

Στο FIBA CUP οι φίλοι Στέφανος και Λίνος κέρδισαν, έγιναν όμορφα παιχνίδια σαν αυτό της Οστάνδης με την Turk και της Φρανκφούρτης με τη Rosa. H αγαπητή Lukoil έχασε, κάνοντας ένα κακό δεύτερο ημίχονο.

Τελειώνοντας, μέσα από τη στήλη αυτή ας τιμήσουμε τη μνήμη του David Bowie,ε νός ανθρώπου που επηρέασε δραστικά τη γενιά του (Fad Gadget, Cars,Edwyn Collins, Spadau Ballet etc) και ο οποίος από τη διαφορετικότητα του θεωρήθηκε εκκεντρικός, μα με το θάνατό του δικαιώθηκε από το αλάθητο ένστικτο του κόσμου. Ίσως, τελικά, το κριτήριο συμπεριφοράς του καθενός μας, να είναι αυστηρά προσωπικό.

Καλησπέρα και
Καλή τύχη σε όλους,
Γαλάνης Δημήτριος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Γαλάνης
Περισσότερα σε Η γωνιά του κόουτς

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…