Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αμίλητοι στον χορό…

Αμίλητοι στον χορό…

kifisia-paok

Δεν μπορεί, πρέπει να φταίει το γήπεδο. Ο… αέρας στο Ζηρίνειο έχει κάτι, που οδηγεί τα παιχνίδια σε ένσταση και το τραπέζι της γραμματείας σε λάθη. Αν κι επισήμως (ακόμα) δεν έχει επιβεβαιωθεί αν υπήρξε παράβαση, οι… ενδείξεις λένε πως ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν φώναζε άδικα.

Το ίδιο βράδυ (του Σαββάτου) στον χορό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος των Κριτών, μαζί με τον ΣΕΔΚΑ, οι Κριτές του αγώνα Κηφισιάς – ΠΑΟΚ είχαν πιει το αμίλητο νερό. Όλοι διασκέδαζαν, αυτοί όμως ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι, προφανώς γιατί δεν τρελάθηκε ο πάγκος του “δικεφάλου” κι εκ παραδρομής πατήθηκε η κόρνα τη στιγμή που εκτελούσε βολές ο Τσόχλας.

Επίσης, γι’ άλλη μια φορά, στο τραπέζι της γραμματείας δεν υπήρχε κανείς κάτω των 50 ετών, δείγμα του ότι ο ΣΚΚΑ χρειάζεται ανανέωση, καθώς η εμπειρία (χρήσιμη το δίχως άλλο) δεν είναι διαβατήριο καλής διαχείρισης του αγώνα.

Όπως και να ‘χει, άλλη μια αναμέτρηση θα συνεχιστεί στα γραφεία των Αθλητικών Δικαστών, με την Κηφισιά να έχει την πρωτοκαθεδρία σε αγώνες που συνοδεύονται από ένσταση για το κύρος τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ο κορονοϊός άλλαξε το πρόγραμμα της Α2! Η λειψή τέταρτη αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Α2 συνεχίζεται με πολλά προβλήματα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονο…