Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να αφήσουμε πίσω τον Παναθηναϊκό”

“Να αφήσουμε πίσω τον Παναθηναϊκό”

Soulis Markopoulos PAOK

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ MARKOPOULOS  PANATHINAIKOS - PAOK (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή αύριο (16/12, 19:00 NS2) απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας, η οποία έχει ήδη αποχαιρετίσει τη διοργάνωση, με τον τεχνικό του “Δικεφάλου του Βορρά”, Σούλη Μαρκόπουλο να επισημαίνει τη δυσκολία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:
Φτάσαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του Eurocup και προκειμένου να συνεχίσουμε στη διοργάνωση θα πρέπει να νικήσουμε την Λιέτουβος Ρίτας. Μπορεί η αντίπαλός μας να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά παίζει στην έδρα της, είναι μία καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύουμε πως έχουμε εύκολο έργο. Αντίθετα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό θα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο τελευταίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, για να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας είπε: “Θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε τη μοίρα μας. Μπορεί η Λιέτουβος Ρίτας να έχει αποκλειστεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστεύουμε πως θα έχει μία χαλαρή προσέγγιση στο ματς. Νομίζω πως θα παίξουν όπως πάντα, είναι μία καλή ομάδα, η οποία παίζει με μεγάλη ενέργεια στην έδρα της. Είναι μία λιθουανική ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπασκετική κουλτούρα, γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε την ψυχολογία της. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Στην ουσία έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση για το πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι στο Eurocup, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …