Κεντρική Διεθνή Ήττα Κατσικάρη, ρεκόρ η Βαλένθια

Ήττα Κατσικάρη, ρεκόρ η Βαλένθια

campazzo murcia gran canaria

campazzo-murcia-gran canaria

Με ακόμα μια ήττα, συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Liga Endesa, η Μούρθια, με το “θύτη” να είναι, αυτή τη φορά, η Γκραν Κανάρια, που επιβλήθηκε με 75-71. Η ομάδα του Φώτη Κατσίκαρη, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έχασε τον έλεγχο του αγώνα και μοιραία έφυγε με σκυμμένο κεφάλι.

Πάβλο Αγκιλάρ, Μπραντ Νιούλι και Σασού Σαλίν, ηγήθηκαν εκ των νικητών, σημειώνοντας από 11 πόντους, ενώ εκ των γηπεδούχων, διακριθέντες ήταν οι Βίτορ Μπενίτε και Σέρχι Λίστσχουκ, με 13 πόντους έκαστος.

Έγραψαν ιστορία
valencia-21 nikes-rekor-aittito

Το “τρένο” της Βαλένθια δεν σταμάτησε ούτε στη Μανρέσα, καθώς παρέσυρε και την ομώνυμη ομάδα, με 74-62, γράφοντας ιστορία! Οι “πορτοκαλί” σημείωσαν την 21η νίκη της σεζόν, σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Γιούροκαπ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του συλλόγου (20-0), που κρατούσε από τη σεζόν 1999-2000!

Στα του αγώνα, με τους Τζάστιν Χάμιλτον (19π.-7ρ.) και Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (17π.-9ρ.) να ηγούνται, η Βαλένθια μπήκε εξ αρχής σε θέση οδηγού και δεν κοίταξε πίσω. Εκ της Μανρέσα, ξεχώρισε ο Τσέις Σίμον, με 18 πόντους.

Επιθετική πανδαισίαllull-real-andorra

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε, περισσότερο από όσο θα περίμενε, στην Ανδόρα, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, όμως στην επανάληψη ανέβασε στροφές και έφυγε νικήτρια, με το επιβλητικό 99-80.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ αποτέλεσε το “πρώτο βιολί”, σημειώνοντας 20 πόντους, με τους Τζέισι Κάρολ και Γκουστάβο Αγιόν να τον πλαισιώνουν, έχοντας από 12. Ο άλλοτε παίκτης των “αιωνίων”, Γιόργκι Σερμαντίνι ηγήθηκε από πλευράς Ανδόρας, με 16 πόντους, έχοντας συμπαραστάτη τον Βόινταν Στογιανόφσκι, των 14 πόντων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…