Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Είμαστε σε καλό δρόμο”

“Είμαστε σε καλό δρόμο”

Kostas

Kostas MexasΟ Απόλλων Πατρών πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Μέξα να τονίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο κόουτς των Πατρινών, δε, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Σάντλερ και Ντίλαρντ, υποστηρίζοντας πως έχουν προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Με έναν προπονητή που έχω τεράστια εκτίμηση στη δουλειά του και τη λειτουργία του στο μπάσκετ. Έπρεπε να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και με πολλή ενέργεια, για να αντεπεξέλθουμε στην πληρότητα και την ποιότητα του ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ υψηλό βαθμό. Είχαμε δύο κενά διαστήματα που ήταν πολύ μεγάλα, τα οποία θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι προπονητές. Μας βοήθησε κι η τύχη βεβαίως, ο ΠΑΟΚ έχασε ένα τρίποντο, εμείς βάλαμε ένα φόλοου με γκαρντ. Τα παιδιά “πάλεψαν” για 40 λεπτά με τα λάθη τους και με τα σωστά τους.

Να γίνουμε ομάδα πρώτα από όλα, να είναι καλοί συμπαίκτες και μετά τα υπόλοιπα. Είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα τα δύο παιδιά που ήρθαν (σ.σ.: Σάντλερ, Ντίλαρντ) κάνουν περισσότερα από αυτά που θέλαμε. Περιμένουμε να ενσωματωθούν περισσότερο για να έχουμε και καλύτερες συνεργασίες. Να συνεχίσουμε, έχει πολύ δρόμο το Πρωτάθλημα.

Έχουμε μία διακοπή δύο εβδομάδων να ξεκουραστούν τα παιδιά και να δούμε τα παιχνίδια με Λαύριο κι Άρη, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη που έχει πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…