Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι σκληροί… προχωρούν

Οι σκληροί… προχωρούν

paok sofo vasileiadis

paok-sofo-vasileiadis

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για το Βίλνιους, όπου αύριο (16/12) θα αντιμετωπίσει την Λιέτουβος Ρίτας, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Eurocup.

Οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη, προκειμένου να ορίσουν την τύχη τους και να προκριθούν σίγουρα στην επόμενη φάση, χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στην Τουρκία ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Ζενίτ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί απόψε στις 20:00 στη Siemens Arena, με τον Νίκολα Μάρκοβιτς είναι αμφίβολος. Ο Σέρβος φόργουορντ θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας απόψε το βράδυ, συνεχίζοντας ουσιαστικά τη μάχη με το χρόνο, ώστε να προλάβει να ξεπεράσει τον μυϊκό σπασμό που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Σάρατοφ πριν από μια εβδομάδα.

Στο μεταξύ, ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, έστειλε μήνυμα νίκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Είμαστε 40 λεπτά μακριά από το Last 32 του Εurocup και το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, γιατί αν περιμένουμε άλλα αποτελέσματα κινδυνεύουμε να χάσουμε την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά μας. Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού. Έχεις 40 λεπτά να αποδείξεις στον αντίπαλο ότι είσαι καλύτερος και να τον κερδίσεις.

Πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια στην άμυνα, με μεγάλη επιθυμία να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και με ομαδική δουλειά στην επίθεση να πάμε στις καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για μας.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το ότι έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας και με μεγάλη αυτοπεποίθηση θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες. Είναι η ώρα που οι ηγέτες βγαίνουν μπροστά και οι σκληροί τύποι προχωρούν. Είναι η ώρα που ο καθένας είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για την νίκη. Ένα καλό σκριν, ένα μπλοκ άουτ, μία έξυπνη πάσα, μία βουτιά αυτοθυσίας για μια φαινομενικά χαμένη μπάλα ή ακόμη και το νικητήριο σουτ”, δήλωσε ο Μπούτσκος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…