Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού (pics)

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού (pics)

lojeski

lojeskiΤο μεσημέρι του Σαββάτου (19/12), ύστερα από το σκληρό “χώσιμο” του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στην πρωινή προπόνηση στους παίκτες του, για τα όσα είδε και δεν του άρεσαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Εφές, έλαβε χώρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού.

Στο ξενοδοχείο Ledra, οι Πρόεδροι των ερυθρολεύκων, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν δεξίωση στους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη της ΚΑΕ, όπως και στις οικογένειες τους. Ο Θρυλέων ανέλαβε το ρόλο του Άι Βασίλη. Στα μικρά παιδιά μοίρασε παιχνίδια, ενώ είχε δώρα ακόμα και για τους μεγάλους.

spanoulisΟι Πρόεδροι του Ολυμπιακού ευχήθηκαν σε όλους ενόψει των εορτών που έρχονται και ευχήθηκαν νίκες για την ομάδα και τη νέα χρονιά. Εκτός όμως από το πνεύμα των Χριστουγέννων, η “ερυθρόλευκη” οικογένεια είχε και γενέθλια. Ο Ντάνιελ Χάκετ που είχε γενέθλια σήμερα (19/12) και ο Δημήτρης Αγραβάνης που έχει αύριο (20/12), έσβησαν από κοινού τη γενέθλια τούρτα και δέχθηκαν τις ευχές όλων.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Γιώργος Πρίντεζης που ως βοηθός του μάγου Fantastico προσπάθησε, αλλά δεν κατάλαβε κανένα από τα κόλπα του και αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ.

Δείτε στιγμές της γιορτής:

james

hacket

12373415_10154474646268289_564696517113492074_n

aggelo

family

gualia

printezis

papapetrou

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…