Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκοτα”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκοτα”

manolopoulos sakota

manolopoulos-sakotaΟ Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν συγκλονιστικός στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Ρέθυμνο. Ο 45χρονος κόουτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και τον γιο του, Ντούσαν. Τόνισε, δε, πως στόχος αποτελεί η 3η θέση στο Πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με την έλευση νέου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αρχικά, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Θανάση (σ.σ.: Σκουρτόπουλο) και την ομάδα του. Προσωπικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος -χωρίς να με γνωρίζει εκ των προτέρων- με αγκάλιασε και με πίστεψε από την πρώτη στιγμή.

Να ευχαριστήσω, επίσης, τον Ντούσαν Σάκοτα, που επέστρεψε στην ομάδα όπου ανήκει. Χθες (18/12), το βράδυ, με ενημέρωσε ότι θα είναι στη διάθεσή μου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Μου ζήτησε, βέβαια, να μην αγωνισθεί, καθότι ήταν άυπνος επί δύο ημέρες. Όταν, όμως, χρειάσθηκε να τον… ρίξω στο παρκέ, δεν είχε καμία αντίρρηση.

Σε ό,τι αφορά στο ματς, έπρεπε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες, ύστερα από όσα συνέβησαν (αποκλεισμός, αλλαγή προπονητή). Οι παίκτες μου, τις τελευταίες ημέρες, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, εντούτοις, αγωνίσθηκαν με μεγάλη ένταση κι ενέργεια, κυρίως, στην άμυνα.

Θέλαμε να περάσουμε την μπάλα στο “ζωγραφιστό” και -σε σημαντικό βαθμό- το καταφέραμε. Επίσης, ψάχναμε διαρκώς την έξτρα πάσα γι’ αυτό κι είχαμε 24 ασίστ“.

Αναφορικά με τον στόχο της ομάδας, αλλά και την πιθανότητα έλευσης νέου τεχνικού: “Το ρόστερ είναι αρκετά έως πολύ δυνατό. Στοχεύουμε στην τρίτη θέση. Η Ευρώπη προσφέρει, μεν, κάποια πράγματα, τώρα, όμως, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερες και καλύτερες προπονήσεις.

Μίλησα σήμερα με τον Πρόεδρο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό της ΑΕΚ. Δεν έχω απάντηση στα περί διαδοχής“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…