Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Φαβορί ο Παναθηναϊκός”

“Φαβορί ο Παναθηναϊκός”

giannoulis doukas

giannoulis-doukas

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (14/12) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον πρώην παίκτη των δύο ομάδων, Γιάννη Γιαννούλη να καταθέτει την άποψη του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

“Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, παρότι οι παίκτες και ο προπονητής του εξακολουθούν να αναζητούν την “χημεία” της ομάδας. Θεωρώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, καθώς είναι πλήρης ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες με εξαίρεση την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα Carna, παίζει καλά και δείχνει να έχει βρει τα… πατήματα του”, τόνισε αρχικά ο παίκτης του Αργοναύτη Καλαμαριάς (Β’ Εθνική) και συμπλήρωσε:

“Ασφαλώς ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες με τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Κώστα Βασιλειάδη να ξεχωρίζουν. Σαφώς και θα θέλουν να αποδείξουν στο ΟΑΚΑ ότι παραμένουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ έχει το “βάθος” να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, που σίγουρα θα προσπαθήσει να περιορίσει την δράση των Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη με νταμπλ τιμ και παγίδες.

Εκτιμώ, επίσης, ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι αυτό για την συνέχεια. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει αρχικά να το “χτυπήσει” και εάν δεν μπορέσει να μείνει στην διεκδίκηση της νίκης να το χρησιμοποιήσει για την δική του συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …