Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Εξαρτάται από εμάς”

“Εξαρτάται από εμάς”

dedas

dedas

Με όλα τα “όπλα” στη “φαρέτρα” του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην αυριανή (09/12) αναμέτρηση κόντρα στον Άβτοντορ Σαράτοφ, η οποία θα κρίνει και το μέλλον του στο Γιούροκαπ. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που δεν προπονήθηκε χθες για προληπτικούς λόγους, πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, όπως κι ο Κώστας Βασιλειάδης και αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά, από τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο αρχηγός, Γιώργος Δέδας, σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, υπογράμμισε πως η ρώσικη ομάδα είναι εξαιρετικά ποιοτική και δύσκολος αντίπαλος, εξήγησε τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να νικήσει ενώ ξεκαθάρισε πως άπαντες άφησαν πίσω τους την ήττα στην Πάτρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό το ματς είναι το πιο σημαντικό. Εξαρτάται από εμάς μετά, αν κερδίσουμε. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε μπούσουλα τον αγώνα με την Μπεσίκτας, αν και χαραμίσαμε ένα ημίχρονο, και η Σαράτοφ είναι πιο δύσκολη, χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια από το πρώτο λεπτό, να μην αφήσουμε καμιά φάση χαμένη”.

Για το γεγονός πως η Σαράτοφ είναι αδιάφορη: “Αυτά δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Και η Ζενίτ ήρθε αδιάφορη και μας κέρδισε. Μπορεί να έρθουν οι παίκτες από τον πάγκο και να θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Δεν παίζουν ποτέ χαλαρά. Το καλό είναι ότι στηρίζονται από τους Αμερικάνους, το 80% το παίρνουν από αυτούς. Αν δεν παίξουν πολύ, θα είναι καλό”.

Για την ήττα στην Ουγγαρία, κόντρα στην Σζολνόκι: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί κερδίζαμε 15-16 πόντους, ίσως όμως αν κερδίζαμε αυτό να μην κερδίζαμε την Μπεσίκτας. Ήρθαμε στα ίσια μας”.

Για την φοβερή εικόνα της Άβτντορ, που είναι πρώτη στο index: “Αυτό σημαίνει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα. Πάει το ματς στις πολλές κατοχές, είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ. Μια προσαρμοσμένη ομάδα. Μας προβληματίζει πως θα φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα. Να μην τους αφήσουμε να παίξουν άνετα”.

Για την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας: “Παίζοντας κάθε 2-3 μέρες είναι και καλό και κακό. Ξεχνάς τις ήττες και τις νίκες. Ήδη ξεχάσαμε την Πάτρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …