Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλουμε τη νίκη”

“Θέλουμε τη νίκη”

mpoutskos markopoulos

mpoutskos-markopoulos

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Παντελής Μπούτσκος. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των Ρώσων, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Τέλος, έστειλε μήνυμα στήριξης από τον κόσμο.

Αναλυτικα:
“Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, μία ομάδα που είναι αήττητη στην ιδιαίτερα απαιτητική Βαλτική Λίγκα, μπροστά ακόμη κι από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Lokomotiv Kuban και Khimki.

Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού, είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πλέον όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία.

Βέβαια η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ενός αθλητή και θέλουμε καταρχήν όλους τους παίκτες μας υγιείς και έτοιμους να μπουν στη μάχη. Επίσης, ειδικά μετά την τελευταία δοκιμασία που πέρασε όλη η ομάδα μας, θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, ώστε να γεμίσουν τη δεξαμενή της ενέργειας και να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …