Success Tea Story

danoi tea story

danoi-tea-story

Μπορεί στην Ελλάδα η φράση “success story“, να τείνει να γίνει ανέκδοτο, στη Σουηδία όμως οι αδερφοί Ντάνοι, έχουν καταφέρει να την κάνουν τρόπο (επαγγελματικής) ζωής. Τα δύο Ελληνόπουλα, ο Γιάννης και ο Σωτήρης, δεν έχουν κρύψει ούτε στιγμή τη μεγάλη αγάπη που έχουν για τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα είναι δύο από τα καλύτερα παραδείγματα ελληνικής επιτυχίας εκτός συνόρων.

Φέτος μάλιστα που ασχολούνται πιο ενεργά παρά ποτέ με το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται πιο συχνά την Ελλάδα και να βρίσκονται κοντά στον αγαπημένο τους σύλλογο. Όπως φαίνεται, όμως, θέλουν κι όταν είναι στη Σουηδία να έχουν κάτι από… Παναθηναϊκό κοντά τους (εκτός από τις αναμνηστικές φανέλες των αγαπημένων τους παικτών), έτσι συνδύασαν με εξαιρετικό τρόπο το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

danoi tea story1

Τα αδέρφια είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε ανακαίνιση του μαγαζιού, που έχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Σουηδίας, του Tea Story. Ως άριστοι επαγγελματίες κι επιχειρηματίες, γνωρίζουν τα μυστικά του εμπορίου και πως οι τονωτικές ενέσεις μόνο όφελος μπορεί να επιφέρουν. Το ενδιαφέρον είναι πως οι χρωματικοί τόνοι τους οποίους επέλεξαν να υιοθετήσουν στο μαγαζί, αλλά και στα ρούχα του προσωπικού, είναι οι… πράσινοι.

danoi tea story2

Γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού το συγκεκριμένο χρώμα τους θυμίζει τον Παναθηναϊκό, την ελληνική φύση, αλλά και τις ελιές που έχει το χωριό τους, η Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων.

danoi tea story4

Στα… εγκαίνια του νέου τους μαγαζιού έγινε το αδιαχώρητο. Το Mall είχε κάτι από την εικόνα του ΟΑΚΑ (περίπου 120.000 άτομα ήταν εκείνη τη στιγμή στο εμπορικό) κι η φωτογραφία είναι αψευδής μάρτυρας.

danoi-tea-story1

Εμείς τους ευχόμαστε το μαγαζί να… σκίσει και με τα πράσινα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …