Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συμβουλευτική ημερίδα στο ΟΑΚΑ

Συμβουλευτική ημερίδα στο ΟΑΚΑ

apc pao1

apc-pao1Ο Παναθηναϊκός διεξήγαγε στο ΟΑΚΑ το πρώτο σεμινάριο της APC Consulting με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, αλλά και των γονέων τους. Στόχος του σεμιναρίου η σωστή γαλούχηση των παιδιών κατά  την εξέλιξη τους σε επαγγελματίες αθλητές, αλλά και η διαχείριση της μετέπειτα επαγγελματικής τους καριέρας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναλυτικά:

“Με τεράστια συμμετοχή από πλευράς των αθλητών των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και των γονέων τους, κάτι που ικανοποίησε αφάνταστα τους διοργανωτές, διεξήχθη το πρώτο σεμινάριο της APC Consulting στο ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις δεσμεύσεις της ότι δε θα δημιουργήσει απλώς… Ακαδημίες αλλά θα θεμελιώσει ένα γόνιμο έδαφος για ανάλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων, πάντα με επίκεντρο τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών, προχώρησε σ’ αυτή την πρώτη κίνηση σε συνεργασία με την APC Consulting, που αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή της προσπάθειας αυτής.

Οι αθλητές και οι γονείς δεν… παρακολούθησαν απλώς αλλά συμμετείχαν ενεργά και με τεράστιο ενδιαφέρον στη διάρκεια του σεμιναρίου, πραγματοποιώντας εύστοχες ερωτήσεις κι εκφράζοντας τη θέλησή τους να σταθούν συμπαραστάτες στους στόχους των παιδιών τους. Άλλωστε ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου αφορά στα κίνητρα και στους στόχους που πρέπει να έχουν οι νέοι άνθρωποι, με παρουσίαση- ταυτόχρονα- πλήθους παραδειγμάτων τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά.

Η σημασία του να έχει κίνητρο ένα παιδί, το να δείχνει επιμονή στο να πετύχει το στόχο του και το πώς να ξεπερνά δυσκολίες αλλά και ότι μια σειρά από μικρές καθημερινές ενέργειες μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικές στη βελτίωση του ατόμου, στη διαμόρφωση προσωπικότητας όπως και στην επίτευξη στόχων

Ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου αφορά στα κίνητρα, στην επιμονή και στους στόχους. Ο δεύτερος κύκλος θα αφορά στην ορθή οικονομική διαχείριση κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της καριέρας του αθλητή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο Διευθυντής Λειτουργίας των Ακαδημιών, Κωνσταντίνος Νέτσης, ενώ ομιλητές στο σεμινάριο ηταν οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της APC Consulting, Κωνσταντίνος Μασόνος και Ιλιάνα Σατραζάμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…