Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία”

“Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία”

efthimis tsakaleris rethimno

efthimis tsakaleris-rethimno

Το Ρέθυμνο προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει επειγόντως να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, μιλώντας για την αυριανή (7/11) αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στην Κρήτη, κατέστησε σαφές πως η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θέλει πάση θυσία τη νίκη.

“Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από τρεις ήττες και το ματς θα πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ καλή και πλήρης ομάδα και με την προσθήκη του Σχορτσιανίτη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο κάτω από την ρακέτα. Είναι ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ, ενώ ο Χάρης Κουλουριώτης πρόσθεσε:

“Είναι σημαντικό το ότι προερχόμαστε από τρεις ήττες. Αυτό μας έχει στενοχωρήσει αλλά και μας έχει πεισμώσει παράλληλα. Θέλουμε και πιστεύουμε η ομάδα να αντιδράσει και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδο μας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και ο κόσμος μας, ο οποίος είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Φυσικά, ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό που κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό θα γίνει ελέγχοντας τα ριμπάουντ και φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Είναι πολύ σκληρός στην άμυνα αλλά εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σε ότι καινούριο έχει να επιδείξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…