Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Παλέψαμε και κερδίσαμε”

“Παλέψαμε και κερδίσαμε”

agravanis

agravanisΜετά τον Οθέλο Χάντερ, ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού, αυτή την φορά ο Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε στο ebasket.gr για την νίκη επί της Λαμποράλ (59-52). Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και στην μαχητικότητα που έδειξε ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός σήμερα είχε αρκετές απουσίες, όμως είδαμε μια ομάδα αρκετά δυνατή να φτάνει στην νίκη. Ποιο είναι το “κλειδί” αυτής της επιτυχίας;

“Πιστεύω ότι το “κλειδί” είναι αυτό που λέμε συνέχεια άμυνα. Ειδικά σήμερα (σ.σ χθες) μια ομάδα η οποία σκοράρει κοντά στους 84 πόντους καταφέραμε να την κρατήσουμε στους 52. Κάναμε εκπληκτική δουλειά στην άμυνα. Στην επίθεση προσπαθήσαμε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές, αλλά το γεγονός ότι σε μία φάση φτάσαμε να παίζουμε χωρίς Σπανούλη και Παπαπέτρου μας δυσκόλεψε αρκετά. Παρ’ όλα αυτά παλέψαμε κάθε φάση και καταφέραμε στο τέλος, έστω και πιο δύσκολα από ότι μπορούσαμε, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.”

Όταν είδατε τον Ιωάννη (Παπαπέτρου) να πέφτει κάτω και αργότερα τον Βασίλη (Σπανούλη) να οδεύει προς τα αποδυτήρια ποιες ήταν οι σκέψεις σας, το κλίμα στον πάγκο;

“Οι τραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό. Μπορεί ο Βασίλης να είναι ο ηγέτης μας, όμως έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες, όπως ο Βαγγέλης (Μάντζαρης) και ο Αθηναίου, που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στα δύσκολα και να πάρουν το κρίσιμο σουτ όταν χρειαστεί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…