Κεντρική Διεθνή “Ό,τι ήθελε το βρήκε στη Φενέρμπαχτσε”

“Ό,τι ήθελε το βρήκε στη Φενέρμπαχτσε”

Sloukas Fenerbahce

Sloukas-FenerbahceΟ μάνατζερ του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτης Καπάζογλου, αναφέρθηκε στον νέο σταθμό της καριέρας του 25χρονου γκαρντ, τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως αυτά που έψαχνε κι ήθελε τα βρήκε εκεί. Απέφυγε, δε, να σχολιάσει την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ μίλησε και για τη συμφωνία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: “Η διακοπή της συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κάτι ξαφνικό κι απροσδόκητο. Οι ομάδες της Ευρωλίγκα δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές παικτών, οι οποίοι έχουν παίξει στη διοργάνωση μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, κι έτσι ο “Σόφο” έπρεπε να μείνει ανενεργός μέχρι τότε. Προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση κι έγιναν όλα ξαφνικά. Εκεί υπάρχουν οικεία πρόσωπα, όπως ο Βασιλειάδης κι ο Νίκος Σταυρόπουλος που ήταν προπονητής του Νέων κι Εφήβων. Δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα.

Την Πέμπτη (29/10) πετούσε από το Βελιγράδι για την Αθήνα και το βράδυ άρχισε να συζητάει! Το οικονομικό δεν ήταν το σημαντικό, αλλά υπάρχουν διάφορες δικλείδες. Όπως, εάν υπάρξει πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα, τι θα γίνει εάν μείνει στην ομάδα και μετά τις 30 Δεκεμβρίου. Αυτή τη στιγμή η συμφωνία εξυπηρετεί και τους δύο. Εάν το έβλεπε ως πισωγύρισμα δεν θα το έκανε. Το δέχθηκε με χαρά, γιατί είχε ζεστή κι ανθρώπινη προσέγγιση από τους ανθρώπους τους ΠΑΟΚ“.

Για το εάν υπήρξε κακή αντιμετώπιση από τον Ερυθρό Αστέρα: “Δεν υπήρχε κάτι από τον Ερυθρό Αστέρα. Απλώς δεν πέτυχε εκεί, γιατί είναι άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία. Οι Σέρβοι βασίζονται στους δικούς τους παίκτες και, τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να μπολιάζουν ξένους. Είναι άλλη ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας κι ένας ψηλός για να παίξει καλύτερα θέλει και καλούς περιφερειακούς. Ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία θα είχαν και μεγαλύτερη υπομονή. Εδώ ήταν μικρότερη κι έτσι ήταν προτιμότερο να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι χαρούμενος και το περιμένει πώς και πώς να παίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι σε καλή κατάσταση”.

Για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ: “Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο deadline. Υπάρχουν διάφορες ημερομηνίες που με όρους και προϋποθέσεις μπορεί να φύγει. Ο Σοφοκλής δεν ήρθε για να φύγει και δεν είναι απίθανο να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα φύγει για πολύ λίγες ομάδες από τον ΠΑΟΚ“.

Για τον λόγο που αποχώρησε ο Κώστας Σλούκας από τον Ολυμπιακό: “Δεν προσφέρει κάτι να ανοίξουμε τη συζήτηση που έγινε το καλοκαίρι. Ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε. Αυτό που εκφράζει τον Κώστα είναι η δήλωση που έκανε όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Τα εξήγησε όλα εκεί. Είναι πολύ χαρούμενος που είναι στη Φενέρμπαχτσε. Αυτά που έψαχνε κι ήθελε τα έχει βρει εκεί. Αισθάνεται καλά, παίζει αρκετά. Κάποιες φορές καλύτερα, κάποιες χειρότερα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εκείνον, γιατί πρώτη φορά φεύγει από μια ομάδα που ήταν για περίπου επτά χρόνια”.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου: “Η δουλειά μου είναι να κάνω συμφωνίες. Δεν την άκουσα τη δήλωση, αλλά τη διάβασα. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εξυπηρετώ τους πελάτες μου με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σχολιάσει δηλώσεις ενός Προέδρου μίας από τις μεγαλύτερες ομάδας της Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…