Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Σλούκας είπε ψέματα” (vid)

“Ο Σλούκας είπε ψέματα” (vid)

aggelopoulos

aggelopoulos

Τα πυρά του, κατά του Κώστα Σλούκα και του μάνατζερ του Μπράιαντ Ντάνστον, εξαπέλυσε ο ένας -εκ των δυο- ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Γιώργος Αγγελόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου βρήκε νικητές τους “ερυθρόλευκους“.

Αναλυτικά:
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού: “Είναι μία βελτιωμένη έκδοση. Πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό. Ο Ολυμπιακός όπως τα έχουμε υπολογίσει μετά τον Ιανουάριο θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή. Η συνταγή δεν άλλαξε. Δεν μιλάτε για τους παίκτες που είναι εδώ, που ιδρώνουν και θα επιτύχουν και φέτος. Δεν λέτε για τον Μάντζαρη που πέρσι στη σειρά με την Μπαρτσελόνα είχε 9/11 τρίποντα και σε 70 λεπτά, αν θυμάμαι καλά, 0 λάθη. Αυτοί που είναι εδώ τα δίνουν όλα. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, πήγαμε στα μπουζούκια και στις 5 το πρωί εμφανίστηκε ο μάνατζέρ του Ντάνστον και είπε πως έχουμε συμφωνήσει. Τι ξέρετε για τον Ντάνστον; Ξέρετε πως έπεσαν όλοι πάνω του για να μείνει;”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Κώστα Σλούκα και όσα έγιναν το καλοκαίρι: “Τον θέλαμε. Κάναμε τα πάντα για να μείνει. Τον αγαπάμε, αλλά είπε ψέμματα πως θέλει να πάει στη Θεσσαλονίκη και να δει τη μητέρα του και τελικά ήταν στην Αθήνα και είχε άλλες συναντήσεις. Είναι μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος πως θα γίνει και καλύτερος”.

Eπίσης, ανέφερε πως στον Ολυμπιακό έχουν “πάντα το κεφάλι ψηλά”, ενώ σε ερώτηση για το αν το φετινό μπάτζετ είναι μικρότερο από το περσινό, είπε πως “οριακά. Πάνω κάτω είναι τα ίδια μεγέθη. Βλέπετε πως ανεβαίνουν οι παίκτες παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …