Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ο άτυχος και οι τυχεροί…

Ο άτυχος και οι τυχεροί…

ref new1

ref-new1

Πρώτα απ’ όλα να ευχηθούμε περαστικά στον διαιτητή Σταύρο Ευφραιμίδη, ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και μάλιστα (επαν)εμφανίστηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας με κουστούμι. Να είναι όσο πιο γρήγορη γίνεται η ανάρρωσή του.

Ο τρίτος διαιτητής της συνάντησης έμεινε μόλις δύο λεπτά στο παρκέ, πριν τραυματιστεί. Βεβαίως, θέμα με τη συμμετοχή του υπήρχε πριν από τον αγώνα και το είχαμε επισημάνει, στο κείμενο με τίτλο “Η ΚΔΕ προκαλεί τον Ολυμπιακό“. Γιατί, βλέπετε, ο άτυχος Ευφραιμίδης ήταν εκτός των πινάκων της ΟΔΚΕ και μπήκε ετσιθελικά από την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Ευτυχώς συμπτωματικά υπήρχε στο γήπεδο ο Κώστας Ξενικάκης, αξιολογημένος διαιτητής Α1 και το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από ολιγόλεπτη διακοπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει διαιτητής να παρακολουθήσει αγώνα.

Η τύχη (άμα σε θέλει) είναι πως είχε μαζί του και τα ρούχα του, και τα παπούτσια του, κι έτσι μπόρεσε να ντυθεί, να κάνει ένα υποτυπώδες ζέσταμα και να μπει στο παιχνίδι. Αλλά κι αυτό δεν είναι εντυπωσιακό. Ποιος διαιτητής δεν πηγαίνει στο γήπεδο, για να δει έναν αγώνα, παίρνοντας μαζί του ρούχα, παπούτσια και σφυρίχτρα;

Αντίστοιχα, οι γιατροί που (πιθανόν) βρίσκονται στην εξέδρα παίρνουν μαζί τους στηθοσκόπια, οι δικηγόροι τις τσάντες με τις νομολογίες και μόνο οι σουβλατζήδες (φαντάζομαι) δεν παίρνουν μαζί τους τις… σούβλες και τις ψησταριές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…