Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Η ΚΕΔ προκαλεί τον Ολυμπιακό

Η ΚΕΔ προκαλεί τον Ολυμπιακό

koromilas kostas ked

koromilas-kostas-ked

Ήταν ο Μητσόπουλος ο πρώτος (χρονικά) διαιτητής από τους κομμένους της ΟΔΚΕ, από αυτούς που παράτυπα χρησιμοποιεί η ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι“, στο ξεκίνημα της όλη ιστορίας, είχαν αντιδράσει άμεσα και με σαφή τρόπο κατέστησαν γνωστό ότι δεν θα δεχθούν διαιτητή, ο οποίος είναι εκτός πινάκων, να τους “σφυρίξει“.

Φαίνεται πως στην ΚΕΔ/ΕΟΚ πιστεύουν ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους, ότι η αντίδραση του Ολυμπιακού δεν θα έχει διάρκεια, ή απλά θέλησαν να προκαλέσουν τη διοίκηση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ. Έτσι όρισαν ως τρίτο διαιτητή της συνάντησης με την Καβάλα (οι άλλοι δύο είναι οι Φούφης – Βαρδάλος) τον Ευφραιμίδη, τον οποίο η ΟΔΚΕ έθεσε εκτός πινάκων.

Η ΚΕΔ έκανε την κίνησή της. Κι αν δεν υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού, στην ουσία θα έχει νομιμοποιηθεί η παρανομία της. Η ΚΕΔ επιχειρεί (ενδεχομένως) ένα ισχυρό πλήγμα κατά της ΟΔΚΕ, βάζοντας διαιτητή εκτός λίστας σε αγώνα της ομάδας που αντέδρασε όσο καμία άλλη.

Ζητούμενο πλέον είναι πώς και αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Θα το δεχθεί, ή θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Θα δείξει η διοίκηση της ΚΑΕ ότι μένει σταθερή στις θέσεις της και στον ανένδοτο κατά του Βασιλακόπουλου, ή σιωπηρά θα αποδεχθεί το καπρίτσιο (γιατί περί αυτού πρόκειται) του “μεγάλου“;

Η απάντηση (έως) αύριο, στην Καλαμίτσα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…