Κεντρική Basket League Άρης “Μάθαμε πολλά την Τετάρτη”

“Μάθαμε πολλά την Τετάρτη”

priftis

priftisΟ Άρης πραγματοποίησε ένα σπουδαίο “διπλό” στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 83-74 της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Πρίφτης, επομένως, εμφανίσθηκε περιχαρής στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ήττα από την Μπουντούτσνοστ αποτέλεσε ένα σημαντικό μάθημα για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Το επίπεδο του αντιπάλου, δε, προσδίδει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Η ήττα της Τετάρτης (σ.σ.: κόντρα στην Μπουντούτσνοστ) αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι συνέβη. Αναμφίβολα, δεν ήμαστε συγκεντρωμένοι, εν αντιθέσει με το σημερινό παιχνίδι.

Υπάρχουν συνεχείς συναισθηματικές μεταπτώσεις, καθότι έχουμε δύο ματς την εβδομάδα. Χρειάζεται εμπειρία, εμπιστοσύνη και συλλογικότητα, ώστε να μπορούμε να τις διαχειριστούμε. Η χαρά είναι πρόσκαιρη, άλλωστε ακολουθεί ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς, απέναντι στην Ούνικς Καζάν“.

Ο πρωταγωνιστής του Άρη, Οκάρο Ουάιτ, που μέτρησε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, υποστήριξε: “Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και ζούμε για τέτοιες στιγμές. Όταν “χτίζεις” μία νέα ομάδα, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Την Τετάρτη δεν μας βγήκε τίποτα. Σήμερα, όμως, βελτιωθήκαμε, συγκεντρωθήκαμε και φθάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…