Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Υστερήσαμε στις λεπτομέρειες”

“Υστερήσαμε στις λεπτομέρειες”

Likogiannis

Likogiannis

Ο Κολοσσός αντιστάθηκε σθεναρά και διεκδίκησε το “διπλό” στην Πυλαία, μέχρι τέλους, αλλά υστέρησε στις μικρές λεπτομέρειες και δεν τα κατάφερε, όπως επεσήμανε κι ο Άρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός των Ροδίων στάθηκε, ακόμα, στην παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά και την σκληρή τελευταία περίοδο.

“Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ με την έλευση του Σχορτσανίτη βρίσκει ρυθμό αλλά εμείς είχαμε πολύ καλή εικόνα και σωστή αμυντική συμπεριφορά. Στο πρώτο ημίχρονο μας κράτησε η καλή κυκλοφορία. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους παίκτες που μας δημιουργούσαν προβλήματα. Τον Σοφοκλή τον αντιμετωπίσαμε με νταμπλ-τιμ ή και τριπλ-τιμ ρισκάροντας.

Ο Βασιλειάδης έβαλε ένα κρίσιμο σουτ αλλά είχε χαμηλά ποσοστά, όπως και οι υπόλοιποι περιφερειακοί. Δεν μπορώ να πω ότι διαβάσαμε καλά το παιχνίδι στην επίθεση στο τέλος. Στα 38” με ένα σφύριγμα, που πρέπει να ξαναδώ για τη διπλή ντρίμπλα του Λίντεν, χάσαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με το Λαύριο που σαφέστατα θα πρέπει να το κερδίσουμε γιατί είναι στην έδρα μας.

Είπα στους παίκτες ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά για να μπορέσεις να κάνεις μεγάλη εκτός έδρας νίκη θα πρέπει να προσέξεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες και εμείς δεν το κάναμε”.

Για την τελευταία περίοδο, επεσήμανε πως “έληξε με 9-4, έπεσε ξύλο και πρωταγωνίστησαν οι άμυνες. Δεν έληξε με 21-4 το δεκάλεπτο. Και οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν στο κομμάτι της άμυνας. Κάναμε λάθη, όπως το φάουλ στον Βασιλειάδη στον αιφνιδιασμό. Δώσαμε πέντε φορές “γκολ – φάουλ” στον ΠΑΟΚ. Είναι μια λεπτομέρεια που μετράει πολύ ειδικά σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Κέλβιν Λιούις, υποστήριξε: “Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ότι αυτό θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος έχει αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα του. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε γιατί δεν κάναμε αυτά τα μικρά πράγματα που έπρεπε να κάνουμε. Στο τέλος χάσαμε την επικοινωνία μας, κάναμε μικρά λάθη που απέναντι σε μία καλή ομάδα, σε πληγώνουν περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…