Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υπέρβαση κόντρα στη Μπεσίκτας”

“Υπέρβαση κόντρα στη Μπεσίκτας”

mpoutskos markopoulos

mpoutskos-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μπεσίκτας (2/12) στην Τουρκία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων του Eurocup. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν το διπλό, όπως ανέφερε και ο Παντελής Μπούτσκος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμη για τη λήξη της πρώτης φάσης του Eurocup και ταξιδεύουμε στην Κωνσταντινούπολη με στόχο την υπέρβαση κόντρα στην Μπεσίκτας. Μια υπέρβαση που προσπαθήσαμε πολύ να κάνουμε κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μέσα στο σπίτι μας αλλά είναι κάποιες φορές που ο αντίπαλος είναι σε σπουδαία μέρα και απλά πρέπει να παραδεχθείς την ήττα, να του δώσεις συγχαρητήρια και να πάρεις τα διδάγματα που θα σε κάνουν καλύτερο.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που ειδικά στην έδρα της παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό το παιχνίδι, παράγοντας πολύ σκορ στον αιφνιδιασμό. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τον ρυθμό, κάτι που θα επιτευχθεί κερδίζοντας τα αμυντικά μας ριμπάουντ και κυκλοφορώντας με υπομονή την μπάλα στην επίθεση μας, χωρίς λάθη, ψάχνοντας κάθε φορά την καλύτερη επιλογή.

Τα περιθώρια στενεύουν αλλά όταν κινδυνεύεις οφείλεις να αντιδράσεις και να δείξεις ποιος είσαι. Έχουμε παίκτες πολεμιστές, παίκτες με τη νοοτροπία του νικητή, που σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε, η νίκη είναι ο μοναδικός μας στόχος. Αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι και βρίσκουμε την χημεία μας. Όσο κι αν κοστίζει αρχικά, ο καρπός της υπομονής είναι γλυκός και με σκληρή δουλειά κι επιμονή θα τα καταφέρουμε και πάλι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…