Κεντρική Διεθνή “Υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ”

“Υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ”

Αταμάν

atamanΟ Εργκίν Αταμάν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το “διπλό” της Γαλατασαράι (73-86), πως το “κλειδί” της νίκης ήταν το καταπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας του. Ο τεχνικός της “Τσιμπόμ”, δε, έπλεξε το εγκώμιο του “κιτρινόμαυρουκοινού, χαρακτηρίζοντας υπέροχη την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά:

“Ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Ύστερα από πολλά χρόνια, είδα μία άλλη ομάδα, πέρα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, να δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ο κόσμος ήταν σωστός στη συμπεριφορά του και τους ευχαριστούμε.

Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Το “κλειδί” του αγώνα ήταν το ξεκίνημα, γιατί αρχίσαμε πολύ καλά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κι ελέγξαμε τον ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε μία τέτοια έδρα. Η ΑΕΚ στο τρίτο δεκάλεπτο προσπάθησε πολύ με τον Μαυροκεφαλίδη και τον Χέρστον, επιστρέφοντας στο ματς.

Στην τέταρτη περίοδο, καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς με τον ΜακΚόλουμ και τον Τουρκγιλμάζ, ο οποίος έδινε βοήθεια από τον πάγκο. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας στην προσπάθεια για την πρώτη θέση, ειδικά από τη στιγμή που, προχθές, παίζαμε απέναντι στην Νταρουσάφακα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…