Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Άσχημο βράδυ για μας”

“Άσχημο βράδυ για μας”

likogiannis new

likogiannis-newΟ Κολοσσός γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα του από το Λαύριο (61-72) και ο κόουτς Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο τι έφταιξε για το άσχημο αυτό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Σαφέστατα είναι ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Ουσιαστικά “πετάξαμε στα σκουπίδια” το “διπλό” στην Πάτρα, καθώς χάσαμε από μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Αλλά, κυρίως κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δυστυχώς όλη την εβδομάδα φαίνεται ότι τα λόγια μου και οι φωνές μου δεν ήταν αρκετές για να αφυπνίσουν τους παίκτες μου. Το Λαύριο είναι μία ιδιόμορφη ομάδα, που παίζει με πολλές αλλαγές στα πικ εν ρολ. Από την αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να συμβαδίζουμε στο σκορ. Επιθέσεις γρήγορες και όχι καλές άμυνες.”

“Το Λαύριο έκανε ένα ξέσπασμα και ξέφυγε. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά το Λαύριο στη συνέχεια πήρε κάποια επιθετικά ριμπάουντ και το ματς απόλυτα δίκαια κατέληξε σε εκείνους, στους οποίους εύχομαι καλή συνέχεια.”

Ο Γιάννης Γεωργαλής δήλωσε από την πλευρά του:Συγχαρητήρια στο Λαύριο γιατί κέρδισε δίκαια στο τέλος. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε μία δύσκολη συνέχεια και δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να πάμε στα Τρίκαλα να νικήσουμε και να επανορθώσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…