Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έπρεπε να νικήσουμε”

“Έπρεπε να νικήσουμε”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Βαθμολογική ανάσα πήρε το Ρέθυμνο, που επικράτησε των Τρικάλων με 83-79 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε, πως η εικόνα της ομάδας οφείλεται στο άγχος, αλλά με την σωστή προετοιμασία που γίνεται θα έρθουν και τα σωστά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και ελπίζω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι σήμερα για μας ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, με την έννοια ότι έπρεπε να νικήσουμε. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα πολύ καλά στημένη. Αποδεικνύεται περίτρανα από τα ποσοστά μας στα τρίποντα που για μία ακόμα φορά ενώ δημιουργήσαμε συνθήκες για μεγάλο σκορ δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε.

Είναι καθαρά θέμα άγχους. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε ένα κομμάτι από αυτό. Τώρα με τα δύο παιδιά που ήρθαν, η ομάδα μας είναι πιο σωστά δομημένη. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες γίνεται πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα λειτούργησαν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και ήταν θετικοί“.

Από πλευράς παικτών ο Τάιλερ Στόουν ανέφερε: “Σήμερα πραγματικά παλέψαμε. Είχαμε κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε πολλή πίεση αλλά το ξέραμε από πριν. Παίξαμε ο ένας για τον άλλο και τελικά φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…