Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τον Αγγελόπουλο και τα μάτια μας”

“Τον Αγγελόπουλο και τα μάτια μας”

Pepi Amerikanou Stavros kontonis Christina Amerikanou

Pepi Amerikanou-Stavros kontonis-Christina Amerikanou

Η ΑΕΚ  την ερχόμενη Τετάρτη (07/10), αντιμετωπίζει τον Άρη στο “Nick Galis Hall“, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα την ίδια ημέρα συμπληρώνονται δυο χρόνια από την απώλεια του “ΠαγκόσμιουΓιώργου Αμερικάνου, με τη σύζυγο του κ. Πέπη Αμερικάνου, να στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

Η Πέπη Αμερικάνου έκανε δημόσια τοποθέτηση, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει άπαντες να στηρίξουν την προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου για τη «Βασίλισσα». Αναλυτικά, το μήνυμα έχει ως εξής: “Είχα μιλήσει και παλαιότερα, αλλά αισθάνομαι ότι δεν εισακούστηκα. Βασικά, αισθάνομαι ότι δεν εισακούστηκε ο… Γιώργος Αμερικάνος! Ο Γιώργος δεν έφυγε. Έχει πάει ταξίδι. Βρίσκεται κάπου και παρακολουθεί την ΑΕΚ. Και με τα μάτια και με τη ψυχή του. Η συγκυρία θέλει την ΑΕΚ να κάνει πρεμιέρα στην αγωνιστική περίοδο, με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, για το Κύπελλο, ανήμερα της θλιβερής 7ης Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος θα είναι πάλι κοντά στον προπονητή και στους παίκτες. Να μην ανησυχούν! Όμως, ο Γιώργος θα είναι κοντά και στον Μάκη Αγγελόπουλο, τον οποίο γνώριζε καλά και πίστευε και πιστεύει. Με τον Γιώργο επικοινωνούμε! Ο Γιώργος είναι κάπου ανάμεσά μας. Μιλώντας με τα μάτια και τη ψυχή του Γιώργου καλώ τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει τη «Βασίλισσα» ακόμη περισσότερο και πάνω απ’ όλους να στηρίξει τον Αγγελόπουλο. Είναι ευλογία αυτό, που συνέβη στο Μπάσκετ της ΑΕΚ. Που βρέθηκε ο συγκεκριμένος «Ενωσίτης» παράγοντας να αναλάβει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να απογοητευτεί για κάποιο λόγο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, ο πονεμένος κόσμος, που έχει υποστεί πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον σύλλογο, θα πρέπει να κάνει υπομονή. Οι επιτυχίες δεν έρχονται από τη μια ημέρα στην άλλη. Ο Αγγελόπουλος θα τη ξανακάνει Βασίλισσα! Η εικόνα του αγώνα με την Εφές δεν θα άρεσε στον Γιώργο. Είμαι βέβαιη, ωστόσο, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, που τόσο λάτρευε ο Γιώργος, αυτή την φορά θα τον ακούσει, και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος το ΟΑΚΑ θα γεμίσει. Τον Αγγελόπουλο και τα μάτια μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…