Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

“Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

larentzakis lojeski olympiakos kolossos

larentzakis-lojeski-olympiakos-kolossos

Μετά την εξαιρετικά εμφάνιση, που συνδυάστηκε με νίκη, κόντρα στο Ρέθυμνο, ο Κολοσσός Ρόδου, ταξιδεύει στην Πάτρα, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ανανεώνοντας το blog του στο esake.gr, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον, συμπαίκτη του, Μιχάλη Καμπερίδη, αναφέρθηκε στην προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι και τη δυσκολία αυτού.

Αναλυτικά το blog:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο οποίο όμως καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας έδωσε ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο συγκεκριμένο ματς κάναμε ό,τι ακριβώς είχαμε προετοιμάσει. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, ενώ ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ειδικά στο “ένας εναντίον ενός”. Το “κλειδί” ήταν πως καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα, την οποία και κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Δυστυχώς, το μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Μιχάλη Καμπερίδη και έτσι εγώ, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα θέλουμε να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Αυτή η εβδομάδα κύλησε γρήγορα για εμάς. Ωστόσο, με τη νίκη που πήραμε, η προετοιμασία μας εξελίχθηκε πιο άνετα και πιο ήρεμα. Ευτυχώς για άλλη μία φορά είμαστε όλοι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι ένας ματς ιδιαίτερο, πρώτον γιατί είναι εκτός έδρας. Από ‘κει και πέρα, το κακό είναι πως η ομάδα της Πάτρας έχει κάνει “δύσκολες” ήττες, στο τέλος δηλαδή, με αποτέλεσμα να “καίγεταιγια τη νίκη στο μεταξύ μας. Γενικά, είναι μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα στο γήπεδό της και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή. Πιστεύω πως θα γίνει ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα είναι πιο εύστοχος από την περιφέρεια.

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…